West River Community Center

The OLC design team developed a facility that celebrates the region in aesthetics, while offering users an extraordinary recreation experience.  Two gyms, a MAC court, recquetball, and full-service fitness equipment are some of the key recreation components that surround a massive two-story climbing wall.  The wall is designed with the famous Badlands banded rock, and a dinosaur backbone snaking down the middle that offers a glimpse into the ancient history of the region.

"OLC did a great job of pulling our community together to design a facility that totally meets our goals and objectives.  Their staff is open-minded and extremely knowledgeable in working with their clients.  I recommend OLC without hesitation." - James Kramer, Director

Read the case study on West River here. 

Lead Office: Denver, Colorado